Menüü 20.-24. jaanuar

Esmaspäev 
Hommikusöök: hirsihelbepuder moosiga
õun*
Lõunasöök: frikadellisupp
kohupiimarull
rukkileib

Teisipäev 
Hommikusöök: mitmeviljapuder moosiga
piim*
pirn*

Lõunasöök: kalakaste, kartul
porgandi -porrusalat
karamellkissell keedisega

Kolmapäev 
Hommikusöök:odrahelbepuder õuntega

Lõunasöök: boršisupp, leib
paks kissell vahukoorega

Neljapäev 
Hommikusöök: riisihelbepuder marjadega
piim*
köögiviljaamps*
Lõunasöök: hakklihakaste, tatar
peedisalat
rukkileib

Reede
Hommikusöök: maisimannapuder
piim*
köögiviljaamps*
Lõunasöök: hernesupp
kamavaht
must leib

* Pria

Täiendavat teavet toidu koostise ja allergeenide kohta saab köögist -53341987

Toitlustajal on õigus vajadusel teha muudatusi menüüs.

Tagasi Üles