Menüü

Esmaspäev 28. mai
Hommikusöök: rukkihelbepuder moosiga, piim
Lõunasöök: liha-klimbisupp, must leib
pruun mannapuder kisselliga

Teisipäev 29. mail
Hommikusöök: neljaviljapuder moosiga, piim,
vahepalaks-puuvili
Lõunasöök: guljašš, kartul, kapsa-kurgisalat, leib
kama jogurti ja vaarikatega

Kolmapäev 30. mai
Hommikusöök: odrahelbepuder vaarikamoosiga
vahepalaks-meloni lõigud
Lõunasöök:värskekapsa boršisupp, rukkileib
röstitud saiakuubikud kisselliga

Neljapäev 31. mai
Hommikusöök: piima-maisimannasupp, võileib kurgiga
vahepalaks-puuvili
Lõunasöök: kalapala, kartul, külmkaste värskekurgiga, rukkileib
piimakokteil

Reede 1. juuni
Hommikusöök: nisuhelbepuder moosiga, piim
vahepalaks-puuvili
Lõunasöök: hapukapsasupp, must leib
vanilje kohupiim sokolaadiga

Täiendavat teadet toidu koostise ja allergeenide kohta saab kokalt 5334 1987.
Toitlustajal on õigus vajadusel teha muudatusi menüüs.

Tagasi Üles